Hjemkundskab

Hjemkundskab er et rigtig godt udgangspunkt til at klare dig selv i køkkenet, når du flytter hjemmefra om et par år. Hvilke retter smager godt, er nemme at gå til, men samtidig sunde? Alt det vil du få ideer til i de hyggelige timer i vores skolekøkken. Samtidig taler vi om køkkenhygiejne og hvordan man ”holder hus” – hvor tit skifter du fx dit sengetøj? ;-)

Vi tilbereder måltider med gode og sunde råvarer – og hvis prisen tillader det: økologiske - både traditionelle retter, men også mere ukendte og eksotiske. Mange af os rejser meget og møder mennesker fra andre kulturer. Det vil vi lade os inspirere af og lave spændende retter fra mange forskellige lande.

Så har du lyst til at lære at lave lækker mad, lære noget grundlæggende om at bo for dig selv og samtidig have nogle hyggelige timer i selskab med andre madglade, er hjemkundskab et fag for dig.

Ny elev? Ring og få en rundvisning.

Overvejer du et udviklende år på Ringe Efterskole, så kom forbi og få en guidet rundvisning og en orientering af lærerne omkring netop dine muligheder for at opleve og bidrage til fællesskabet.

Kom og hør om skitur, vores linjeture eller vores mere end 20 valgfag.

Men meld dig til før pladserne er væk.

Læs mere her

Facebook

Youtube

Instagram