Springlinje

Springlinjen

Har du allerede erfaring med springgymnastik? Har du lyst til at hæve dit niveau sammen med en gruppe kammerater, der deler dine ambitioner? Målet er, at du udvikler dig springmæssigt, og dermed får masser af succesoplevelser. Midlet er to ekstra ugentlige træninger på springlinjen, fyldt med intensitet og masser af spring tilpasset dit niveau. Springlinjen kræver sved og ihærdig indsats, men gør dig til en stærkere og bedre gymnast.

Undervisningen på springlinjen vil indeholde grundtræning i form af teknik-, styrke- og bevægeligheds-træning. Det giver dig de bedste forudsætninger for at opnå en stor personlig udvikling.

De spring du lærer bliver en del at billedet når skolens opvisning sammensættes til foråret.

Udover de fastlagte timer om dagen, kan spring-faciliteter selvfølgelig også flittigt benyttes i den frie tid om aftenen.

Det er ikke en forudsætning, at du er god til spring, men du skal have lyst til at arbejde med Teamgym. Spring er selvfølgelig en vigtig del af vores opvisninger, men springlinjen vil også deltage i DGF’s efterskolekonkurrence i Teamgym, så vi både tilgodeser fællesskabet og de individuelle udfordringer.

SPRINGCENTERET

Selve træningen foregår under sikre forhold I skolens store springcenter og på de nyeste redskaber. Air-tracken+, Fasttrack, DORADO trampolinen og vores 5 springgrave bliver hurtigt dine nye "venner". Vi benytter også ofte fitness afdelingen med en hav af træningsmuligheder til både styrke- og pulstræning.

Ny elev? Ring og få en rundvisning.

Overvejer du et udviklende år på Ringe Efterskole, så kom forbi og få en guidet rundvisning og en orientering af lærerne omkring netop dine muligheder for at opleve og bidrage til fællesskabet.

Kom og hør om skitur, vores linjeture eller vores mere end 20 valgfag.

Men meld dig til før pladserne er væk.

Læs mere her

Facebook

Youtube

Instagram