Danselinje

Danselinje

Dansen og rytmen er selve kernen i gymnastikken, men på Dans/Rytme-linjen arbejder vi endnu dybere og bredere med frie og udtryksfulde bevægelsesmønstre.

Arbejdet er delt mellem på den ene side eksperimenterende gymnastik, kombineret med dansens teknikker og på den anden side dansens forskellige bevægelsesmønstre og de udtryk der ligger bag.

Træningen

Danse/rytmelinjen tilbyder træning to gange ugentligt, ud over den obligatoriske gymnastik. Den ene time tager udgangspunkt i den mere eksperimenterende gymnastik, traditionel og danseopvarmning kombineret med dansens teknikker.

Her er mulighed for at lege med et ekstra redskab time ud over det valgte i opvisningen, samt arbejde med små færdige dansesekvenser. Den anden træning har specifikt fokus på dansens forskellige bevægelsesmønstre og de udtryk der ligger bag. Vi skal blandt andet igennem Jazz, Moderne, Hiphop, House og evt. Afrikansk dans, Wacking og Fusion. En ekstra bonus ved at vælge denne linje er, at man kan se frem til at være med i et ekstra danseindslag i opvisningsprogrammet.


Faciliteter

I spejlsalen har du mulighed for at arbejde intenst med dit personlige udtryk, og at få koordinationen i dansetruppen til at sidde spot-on, mens musikken kører derudaf.

Ny elev? Ring og få en rundvisning.

Overvejer du et udviklende år på Ringe Efterskole, så kom forbi og få en guidet rundvisning og en orientering af lærerne omkring netop dine muligheder for at opleve og bidrage til fællesskabet.

Kom og hør om skitur, vores linjeture eller vores mere end 20 valgfag.

Men meld dig til før pladserne er væk.

Læs mere her

Facebook

Youtube

Instagram