IT i undervisningen

Ringe Efterskole er med i front med udviklingen og brugen af IT i undervisningen, og har derfor fuldt ud integreret anvendelsen af IT i undervisningen. Dette gør vi for at opretholde et højt bogligt niveau, der kan give dig de bedst tænkelige kompetencer til dine fremtidige uddannelsesvalg. Alle klasselokaler er udstyret med Smartboard og lærerne modtager jævnligt kurser i brugen af disse. Den fælles kommunikations- og informationsplatform er Skoleintra, som giver elever og lærere mulighed for at informere, koordinere, dele viden og kommunikere. Skolen har trådløst internet stort set overalt.

Trådløst netværk og intranet

På alle skolens områder kan du som elev koble din PC på det trådløse netværk samt logge på R.E.´s eget Intra-net. På Intra-nettet har du dine personlige ”skole-mapper” hvor du kan hente/gemme alle dine dokumenter, modtage/aflevere opgaver, og dele dine filer med kammeraterne og læreren eller blot modtage de daglige nyheder og billeder.

Programmer

Når eleven starter på Ringe Efterskole installerer vi den nyeste Officepakke (Pc og Mac), Norton, samt forskellige matematikprogrammer. Af ordbøger bruger vi Gyldendals online ordbøger, som også kan tilgås hjemmefra (forudsat at. Det eneste eleven skal medbringe er en bærbar Pc/ Mac med styresystem.

Når eleven er elev på Ringe Efterskole, stiller vi disse programmer til rådighed. Når opholdet slutter bliver programmerne afinstalleret. Der kan være mulighed for at købe Officepakken ved skoleårets afslutning.

Smartboard

Klasseværelserne er udstyret med det sidste nye inden for formidling og kommunikation – nemlig interaktive "whiteboards". En stor touch-schreen som er koblet til lærens PC via en projektor. Det giver elever og lærer mulighed for at se og samles om opgaver på skærmen, vise multimedie klip og film samt benytte internetbaseret undervisning. Elevernes fremlæggelse foregår ofte via power points så alle på klassen har mulighed for at se og lære samtid.

Ny elev? Ring og få en rundvisning.

Overvejer du et udviklende år på Ringe Efterskole, så kom forbi og få en guidet rundvisning og en orientering af lærerne omkring netop dine muligheder for at opleve og bidrage til fællesskabet.

Kom og hør om skitur, vores linjeture eller vores mere end 20 valgfag.

Men meld dig til før pladserne er væk.

Læs mere her

Facebook

Youtube

Instagram