Gymnastik

Fyns Gymnastik Bombardement

Obligatorisk gymnastik

Gymnastikken har en central rolle i din hverdag på Ringe Efterskole, og det er i gymnastiktimerne, at styrken og glæden ved fællesskabet virkelig slår igennem. Alle elever, piger som drenge, har fire timers obligatorisk gymnastik om ugen. Den ene time er fælles for piger og drenge og resten hver for sig.

Det er vigtigt for os, at du hele tiden bliver udfordret, uanset dit niveau – du skal mærke ”det rykker”. Du har mange muligheder for ekstratræning om aftenen, hvor spejlsal, hal og springcenter ofte er åbne.

  • Et højt aktivitetsniveau og sved på panden
  • En fysisk god grundform og en alsidig træning
  • Gymnastiske udfordringer og krav
  • Opvarmninger og serietræning
  • Samarbejde, tillid til hinanden og glæden ved bevægelse
  • Gymnastiske færdigheder.

Obligatorisk pigegymnastik

Du får grundig opvarmning, styrke- og konditionstræning. Du lærer de rytmiske genrer f.eks. svingende grundserier, håndredskaber, spring over gulv og danseprægede koreografier. Vi arbejder med serietræning med henblik på opvisning, og med vores udtryk og bevægelseskvalitet.


Obligatorisk drengegymnastik

Du får grundig opvarmning, styrke- og konditionstræning. Du får undervisning i spring for både begyndere og øvede, og arbejder med dine springfærdigheder så som salto, flik-flak og kraftspring m.v. i vores topmoderne springcenter.

Der arbejdes selvfølgelig med drengerytme med henblik på opvisning og så udarbejdes en fælles springkoreografi, som alle drenge deltager i.

Opvisninger og Fyns Gymnastik Bombardement

Alle elever uden undtagelse træner i de obligatoriske timer for at sammensætte et færdigt opvisningsprogram, som vi turnerer med. Det bliver til 20-22, både på skolen og rundt omkring i landet. Opvisningen er sammensat så varieret som muligt, og vi benytter os derfor af, at du som elev sætter din egen kreativitet, energi, og ressourcer ind i programmet.

Årets højdepunkt er Fyns Gymnastik Bombardement, hvor du som elev får lov til at optræde for 4000 mennesker i Arena Fyns store hal.

Weekenderne i marts, hvor vi rejser rundt med opvisningen, er fyldt med intenst samvær eleverne imellem, og hører til årets store oplevelser, der styrker fællesskabet på holdet.

Ny elev? Ring og få en rundvisning.

Overvejer du et udviklende år på Ringe Efterskole, så kom forbi og få en guidet rundvisning og en orientering af lærerne omkring netop dine muligheder for at opleve og bidrage til fællesskabet.

Kom og hør om skitur, vores linjeture eller vores mere end 20 valgfag.

Men meld dig til før pladserne er væk.

Læs mere her

Facebook

Youtube

Instagram