Vi byder velkommen

Ringe Fri – og Efterskole er en af landets ældste kombinerede fri- og efterskoler. Vi ligger på Midtfyn og har ca. 145 elever i efterskolen og 200 i friskolen, og de to skoleformer har hver deres hverdag.

Vores bygninger er både velholdte og tidssvarende og indeholder gode elevværelser og moderne værkstedslokaler. Her er tre idrætshaller, den ene med internationale mål og topmoderne springgrave, desuden et nyt springcenter samt en stor kunstgræsbane til fodbold.

Derudover er vi naboer til byens idrætsanlæg og svømmehal.

Vores boglige undervisning er IT-baseret, og alle elever medbringer bærbar pc. Vi benytter os af intranet, hvor både skriftlige arbejder, information og meget andet befinder sig. Et ophold på efterskolen betyder seriøst arbejde med de boglige fag, og er i høj grad gymnasieforberedende og ungdomsuddannelsesforberedende. Alle elever skal deltage i tysk- og fysik/kemiundervisningen.

Som elev skal du have lyst til en høj grad af fysisk aktivitet. Gymnastik er obligatorisk fag for alle, og mindst et par gange om dagen dyrker du en eller anden form for idræt. I løbet foråret optræder vi ca. 20 gange med vores gymnastikopvisning, som alle eleverne deltager i. Musikken fylder også meget: alle elever er med i sangtimer og underholdet til bl.a. forældrearrangementer.

Hvert år producerer lærere og elever i et intenst og tæt samarbejde en musical. Musicalen opføres for mere end 1000 mennesker gennem i alt 4 forestillinger.

I løbet af vinteren tager vi til Østrig, hvor alle lærer at stå på ski - eller bliver bedre til det.

Desuden laver de forskellige linjer deres egen tur på ca. 3 dage. Linjeturene er indholdsmæssigt noget der med de pågældende linjer at gøre.

Vi har glade og energiske elever, der medvirker til en god stemning på skolen, men et besøg på skolen er den bedste måde at mærke, hvem vi er. Hvis du synes vores efterskole lyder som et spændende sted, skal du være velkommen til at ringe og aftale et besøg.

Ny elev? Ring og få en rundvisning.

Overvejer du et udviklende år på Ringe Efterskole, så kom forbi og få en guidet rundvisning og en orientering af lærerne omkring netop dine muligheder for at opleve og bidrage til fællesskabet.

Kom og hør om skitur, vores linjeture eller vores mere end 20 valgfag.

Men meld dig til før pladserne er væk.

Læs mere her

Facebook

Youtube

Instagram