[REX TEAMET]

Så skal vi i gang med en ny sæson med REX-holdet, og teamet som skal stå bag er klar til at udfordre dig, og her kan du danne dig et overblik over holdet.

REX_Rasmus.jpg

Rasmus Christian Andresen

Jeg er 22 år, kommer fra Odense og låser altid bilen to gange. Jeg har selv brugt mange timer på både tumbling, teamgym og opvisningsgymnastik, men jeg er de sidste par år gået mere over til trænerrollen, da jeg virkelig godt kan lide at lære fra mig og være med til at dygtiggøre mine gymnaster både rytmisk og springmæssigt.

Gymnastikbaggrund bl.a.:

DGI´s Verdenshold

Flexholdet

SG Eliteherre

Samt træner på:

Ringe Efterskole

OGF Powertumbling

Vissenbjerg junior- og ungdomshold

REX_Maja.jpg

Maja Refshauge

Mit navn er Maja, jeg er 28 år og bor i Odense. Jeg elsker at undervise i gymnastik uanset niveau, bare lysten og glæden er der. I min egen træning er det bedste jeg ved spring over gulv og at nørde teknik. Derudover er jeg vild med planter, og har derfor både jordbær og ærter overalt i lejligheden. Jeg håber vi ses til udtagelsen!

Gymnastikbaggrund:

Lilleholdet

Fyns rephold

SG dans samt Elitepiger

Ollerups Elitehold

G&T

DGI´s Verdenshold

Trænererfaring:

DGI Fyns udtagede unge piger

Fynsholdet

Fyns minirephold

Skibelund gymnastik- og Idrætsefterskole

REX_johanne.jpg

Johanne Nymand Jepsen

Jeg er 23 år og kommer fra Svendborg a’, hvor jeg de sidste to år har trænet mixhold i SG. Jeg har selv tidligere gået på gammel elevhold i 4 år, og ved hvor fedt det er, så jeg glæder mig vanvittig meget til en sæson med Rexholdet. I kan udfordre mig i Harry Potter facts, jeg er en meget dedikeret fan!

Gymnastikbaggrund:

Bernsholdet

SG dans

Fyns minirep

Fyns rephold

Træner for:
SG juniorhold

SG ynglingehold

REX_kasper.jpg

Kasper Andreas Helt Andresen

Jeg er 23 år, nytilflyttet til Fyn og er kæmpe fan af De Nattergale. Rettere sagt, jeg er fra Vestjylland og glæder mig til at være en del af et trænerteam med 3 indfødte fynboer på REX-holdet!

Gymnastikbaggrund

Ølgod Juniorhold