Efterskolernes dag

Efterskolernes dag - kom på besøg.

TILMELD DIG HER

Efterskolernes Dag 2022

Kom og besøg vores skole for at mærke stemningen. Få en rundvisning, af vores eksperter, nemlig vores elever, og få en snak med personalet! Du kan opleve vores valgfag og linjefag på tæt hold, og spørge eleverne hvordan de oplever deres hverdag.

Vi fortæller gerne om linjefagsturene, skituren, fodboldkampene og selvfølgelig gymnastikopvisningerne eller hvad vores mission er i de boglige fag for dig det gerne vil blive klar til din ungdomsuddannelse.

Men vi lavet en lille video-roomtour
af værelser og gange.
FÅ MERE VIDEN OM VORES LINJER

Er du interesseret i at gå her på på skolen, ville det derfor også være en god ide allerede i år at få en rundvisning og evt. blive skrevet op et år eller 2 i forvejen. Altså kom forbi i 7. kl. eller 8. kl.

Vel mødt.

Præsentationsvideo

SE VORES ROOMTOUR

Fodbold - Linjefag/valgfag

DIN HVERDAG

DANSELINJEN

Ny elev? Kom til besøgsaftener og Efterskolernes Dag.

Overvejer du et udviklende år på Ringe Efterskole, så kom til besøgsaften eller Efterskolernes Dag og få en guidet rundvisning og en orientering af lærerne omkring netop dine muligheder for at opleve og bidrage til fællesskabet.