Efterskolernes dag

Præsentationsvideo

Efterskolernes dag - kom på besøg.

Efterskolernes Dag 2022 ligger sidste søndag i september.

Kom og besøg vores skole for at mærke stemningen. Få en rundvisning, af vores eksperter, nemlig vores elever, og få en snak med personalet! Du kan opleve vores valgfag og linjefag på tæt hold, og spørge eleverne hvordan de oplever deres hverdag.

Vi fortæller gerne om linjefagsturene, skituren, fodboldkampene og selvfølgelig gymnastikopvisningerne. Vores mission er at bringe dig i overskud personligt og bogligt så du bliver klar til din ungdomsuddannelse.

Hvis du vil have mest ud af besøget, så kom forbi ved et af følgere starttidspunkter: 12.30, 14.00 eller 15.30 hvor vi guider dig gennem skolens muligheder og værdier.

Som "sneek-peak" har vi herunder lavet en lille video-roomtour
af værelser og gange.
FÅ MERE VIDEN OM VORES LINJER

Er du interesseret i at gå her på på skolen, ville det derfor også være en god ide allerede i år at få en rundvisning og evt. blive skrevet op et år eller 2 i forvejen. Altså kom forbi i 7. kl. eller 8. kl.
Vel mødt.

SE VORES ROOMTOUR