Efterskolernes dag

Præsentationsvideo

Efterskolernes dag - kom på besøg.

Efterskolernes Dag 2022 ligger sidste søndag i september. I år er det den 25 sep.


Kom og besøg vores skole for at mærke stemningen. Få en rundvisning, af vores eksperter, nemlig vores elever, og få en snak med personalet! Du kan opleve vores valgfag og linjefag på tæt hold, og spørge eleverne hvordan de oplever deres hverdag.

Vi fortæller gerne om linjefagsturene, skituren, fodboldkampene og selvfølgelig gymnastikopvisningerne. Vores mission er at bringe dig i overskud personligt og bogligt så du bliver klar til din ungdomsuddannelse.

Hvis du vil have mest ud af besøget, så kom forbi ved et af følgere starttidspunkter: 12.30, 14.00 eller 15.30 hvor vi guider dig gennem skolens muligheder og værdier.

Som "sneek-peak" har vi herunder lavet en lille video-roomtour
af værelser og gange.
FÅ MERE VIDEN OM VORES LINJER


Er du interesseret i at gå her på på skolen, ville det derfor også være en god ide allerede i år at få en rundvisning og evt. blive skrevet op et år eller 2 i forvejen. Altså kom forbi i 7. kl. eller 8. kl.
Vel mødt.

SE VORES ROOMTOUR

Fodbold - Linjefag/valgfag

DIN HVERDAG

DANSELINJEN

Ny elev? Ring og få en rundvisning.

Overvejer du et udviklende år på Ringe Efterskole, så kom forbi og få en guidet rundvisning og en orientering af lærerne omkring netop dine muligheder for at opleve og bidrage til fællesskabet.

Kom og hør om skitur, vores linjeture eller vores mere end 20 valgfag.

Men meld dig til før pladserne er væk.

Læs mere her

Facebook

Youtube

Instagram