Musical i gang!

I dag begyndte vores musicaluge. I år handler stykket bl.a. om hvad der er sker gennem tiden når sangstjerne er blevet meget kendte. Alle værksteder er godt i gang, med af få det hele klar til på torsdag, hvor stykket skal vises første gang.

I kostumeværkstedet er de godt i gang. Der bliver kastede bolde op i luften, hvor af nogle af dem bliver grebet igen. Nogle er oppe i genbrugen, for og se om der er noget de kan bruge der oppe fra, andre er rundt og måle dem op, som har en rolle, så de ved præcis hvordan kostumerne skal se ud. De er cirka 13 på værkstedet, så det er et lille, men hyggeligt værksted. Rundt omkring på skolen sidder alle dem, som har en rolle og øver sig i nogle grupper. De øver på livet løs, med at kunne huske alle deres replikker, men også på af få den rigtig attitude. For nogle går det godt og for andre går ind til videre måske mindre godt.


Alle medvirker

Danserne sidder nu og lytter til det musik, som kunstnerne stykket handler om, har lavet. De har fået til opgave at lave deres egen dans. Egentlig er det svært, men de tager det med et smil og syntes af det er en fed udfordring, men der er også nogle af dem, som føler sig en smule pressede. Medie er i fuld gang med af lave indbydelser, plakater, sammensætte PowerPoint til stykket og sidst med ikke mindst lave og tage en hel masse stemnings videoer og billeder. Sceneopsætterene er godt i gang med af sætte scenen op. Der bliver hamret en hel del, for af få det hele til af passe sammen. Musik er i gang med af lære de nye sange, som de skal spille og synge i stykket. Det lyder så godt!


Der er godt humør og glade mennesker over alt her på RE. Vi er fælles om det her, så det hjælper ikke noget, hvis der er nogle, som bare slapper at. Vi kan ikke få det her op og stå, hvis ikke alle hjælper til! Her på Ringe løfter vi i flok!
Ny elev? Ring og få en rundvisning.

Overvejer du et udviklende år på Ringe Efterskole, så kom forbi og få en guidet rundvisning og en orientering af lærerne omkring netop dine muligheder for at opleve og bidrage til fællesskabet.

Kom og hør om skitur, vores linjeture eller vores mere end 20 valgfag.

Men meld dig til før pladserne er væk.

Læs mere her

Facebook

Youtube

Instagram