Foredrag med Para atleten Noa Bak

FOREDRAG MED NOA BAK

Bestil dine billetter på: https://ringe.clubcommander.com

Noa Bak blev født med dårlige udsigter til at leve længe. Som 2-årig fik han to blodprop en i hjernen og i hjertet, hvilket medførte, at han blev spastisk lammet i den ene side. Lægerne vidste ikke, om Noa ville overleve og i så fald, om han ville komme til at gå igen eller nogensinde få et sprog. Men Noa gav ikke op. Han ville leve og mod alle forventninger begyndte han at gå og fik som 3-årig en hjertetransplantation.

I dag er Noa 25 år. Han fortæller i sit foredrag, hvordan han i dag lever et rigt liv, hvor mange små sejre fylder mere end alle de nederlag, som han også åbent fortæller om. For det har ikke været let som handicappet at gå i almindelig skole. Noa har følt sig udenfor både socialt og fagligt. Små ting som at se de andre spille fodbold, når man selv drømte om det, men ikke kunne være med, fik Noa til at folde hænderne og bede Gud om hjælp til at spille fodbold. I foredraget fortæller Noa, hvordan han fik svar på denne bøn.


I dag har Noa stadigvæk sine udfordringer eksempelvis kniber det med korttidshukommelsen på grund af sin hjerneskade. Alligevel har han spillet teater, gennemført højskoleophold og går ud og holder foredrag. På af de dårlige udsigter til at gå er Noa i dag på landsholdet i atletik og for nylig undrede lægen sig over, hvordan han kunne være i så god form uden at tage epo.

Noa kommer ind på sit menneskesyn i foredraget og vender svaghed og styrke på hovedet i et samfund, hvor mange unge er pressede over at skulle leve op til samfundet og hinandens forventninger.Ny elev? Ring og få en rundvisning.

Overvejer du et udviklende år på Ringe Efterskole, så kom forbi og få en guidet rundvisning og en orientering af lærerne omkring netop dine muligheder for at opleve og bidrage til fællesskabet.

Kom og hør om skitur, vores linjeture eller vores mere end 20 valgfag.

Men meld dig til før pladserne er væk.

Læs mere her

Facebook

Youtube

Instagram