Musicalugen på Ringe 2019

AF LASSE

Vi har i de seneste 2 dage knoklet for at opbygge en selvskrevet musical på Ringe Efterskole, og der er hårdtarbejdende elever/lærere på alle værkstederne.

I musicalugen opnår man mange forskellige ting, ikke kun at det kræver masser af arbejde på kort tid, men også at man kommer tæt på elever, som man ikke har snakkede med før. På Ringe Efterskole går vi meget op i fællesskab, og at man skal lære at kigge ud over egen næsetip. Så at man er på værksteder med folk, som man måske ikke snakker så meget med, er kun en god ting, fordi måske er den næste du snakker med din nye bedste ven(inde).

"FIFTY SHADES OF FUTURE"

Alle mennesker er forskellige, og man har hvert sit talent, nogen kan bage, andre kan synge eller helt tredje, nogen kan bygge. Nogen kender allerede til sit talent, mens andre først finder ud af det i musicalugen. I musicalugen bliver vi udfordret på mange måder, man er hele tiden i gang, men man finder måske også ud af noget man er særlig god til.


Vi har forskellige værksteder, hvor man kan lære mange forskellige ting f.eks. spille instrument, photoshoppe/tage billeder, nye dancemoves, bygge en scene eller lave kostumer til skuespillere.

Vores værksteder er fyldt med energifulde og meget engagerede lærere samt elever. Skuespillerne har næsten allerede mulighed for at øve på vores scene pga. vores forrygende scenecrew.

Imens medieholdet går rundt og dokumentere alt, øver vores musiker og sangere for at levere flere alle tiders musiknumre.

Er du tidligere elev vil der torsdag den 28. november kl. 15.00 blive spillet en forestilling, som I skal være mere end velkomne til at komme og overvære.

Ny elev? Ring og få en rundvisning.

Overvejer du et udviklende år på Ringe Efterskole, så kom forbi og få en guidet rundvisning og en orientering af lærerne omkring netop dine muligheder for at opleve og bidrage til fællesskabet.

Kom og hør om skitur, vores linjeture eller vores mere end 20 valgfag.

Men meld dig til før pladserne er væk.

Læs mere her

Facebook

Youtube

Instagram