Musicalugen

af Silla

Så nærmer vi os musical præmieren på Ringe Efterskole, og der er gang i alle værkstederne.

Musicaluge er en helt speciel uge, ikke kun fordi det kræver masser af arbejde og at vi kun har en uge til det arhhh!

Lidt stressende, men det bliver så godt.

Det er en speciel uge netop fordi vi elever, kun bliver tættere af det, alt det samarbejde der skal til og den gode energi der spredes, gør bare at det er fedt at være elev på Ringe Efterskole.

Vi har hver især vores talent. Nogen talenter kender man, andre finder man først ud af man har senere i livet. I Musical ugen bliver vi alle udfordret på et eller andet punkt, og noget finder måske noget nyt de er gode til, og derfor lære man sig selv og andre bedre at kende.

På de forskellige værksteder lære man fx. At spille et nyt instrument, photoshoppe billeder, danse nye stilarter, eller tage billeder fra helt nye vinkler og meget meget mere.Værkstederne er fyldt med engagerede lærere og elever. Skuespillerne, er allerede rykket ind på scenen, takket være vores fantastiske scenecrew. Musikerne og sangerne øver og øver, og jeg kan afsløre at det er nogen fede numre. Bag scenen har vi medieprduktionen Som er i gang med nogen fede sager. På scenen har vi dansere i de flotteste kostumer og accessoires.

____________


Præmieren foregår i spejlsalen, som er lavet om til et fuldstændig vidunderligt sted med flotte tribuner, lydeffekter og masser af lys. Hvordan er det at være sangstjerne i det 21 århundrede? Konkurrencen er hård, presset fra pladeselskaberne er enormt og alles øjne hviler kun på dig, dag ud dag ind. Følg med i årets Musical, og se hvad det vil sige når de gamle stjerner får VOXSEVÆRK!
Ny elev? Ring og få en rundvisning.

Overvejer du et udviklende år på Ringe Efterskole, så kom forbi og få en guidet rundvisning og en orientering af lærerne omkring netop dine muligheder for at opleve og bidrage til fællesskabet.

Kom og hør om skitur, vores linjeture eller vores mere end 20 valgfag.

Men meld dig til før pladserne er væk.

Læs mere her

Facebook

Youtube

Instagram