Årets linjeture.

September bød på endnu en dejlig oplevelse, nemlig linjeture for alle linjer.

Men hvorfor er det vi prioriterer 3 hele dage med fokus væk fra bl.a. boglig undervisning og hen på aktiviteter med linjespecifikke aktiviteter. Jo, vi tror grundlæggende på at unge menneskers personlige udvikling sker der, hvor man udsættes for nye og til tider uprøvede opgaver som skal løses i et socialt fællesskab.

Det er her man lærer hinandens styrker og svagheder at kende.

Det er her man er nødt til at give noget at sig selv til fællesskabet for at få noget igen.

Det er her man opbygger den tryghed til gruppen, som er et fundament for trivsel det kommende efterskoleår. En tryghed som er en forudsætning for at turde være sig selv og bringe sig selv i spil.


Eleverne skal pludselig danse i offentligheden, synge foran andre og med andre, klatre op og hoppe ud og stole på at tovet holder. Mange opgaver skal løses med personer man endnu ikke kender fuldt ud, men som man skal lære at tro har samme endegyldige mål som en selv.


Det arbejdet med seriøse målsætninger, men også blot med oplevelser der giver leg og latter. Dertil er indholdet i linjeturene et sted for fordybelse i linjespecifikke færdigheder.Ny elev? Ring og få en rundvisning.

Overvejer du et udviklende år på Ringe Efterskole, så kom forbi og få en guidet rundvisning og en orientering af lærerne omkring netop dine muligheder for at opleve og bidrage til fællesskabet.

Kom og hør om skitur, vores linjeture eller vores mere end 20 valgfag.

Men meld dig til før pladserne er væk.

Læs mere her

Facebook

Youtube

Instagram