Danselinjen på tur i København

Under vores tur til København med danselinjen var der masser af fede danseoplevelser.

Vi var så heldige, at der netop under vores besøg var Urban Dance Festival. Hvor heldig kan man lige være?

I DGI-byen havde vores lærere Carina og Johanne arrangeret en dansetime sammen med Johannes veninde Ina, som var danser. Ina kom med så mange nye ideer til opvarmning, og Ina var specielt god til at udfordre os alle på forskellige måder, og så havde hun bare en sindssyg fed personlighed, som gjorde timen med hende endnu bedre.

Senere på dagen skulle vi hen til en workshop på Urban House, hvor to fyre Sibusisi og David fra Sydafrika skulle lære os nogle grundtrin inden for dansestilen Pantsula. Der var næsten ikke plads til os, da vi var så mange, og der selvfølgelig også var andre dansere fra København, men vi blev delt op i to hold, så der var plads, der var ærligt den fedeste stemning!

Der var så mange forskellige personligheder, og dansetrinene var sjove. Workshoppen blev ikke holdt i en dansesal med mange spejle, men det var inde på et hotel, hvor vi dansede i cafeen, og så droppede folk ind til workshop med sydafrikansk dans

Ny elev? Ring og få en rundvisning.

Overvejer du et udviklende år på Ringe Efterskole, så kom forbi og få en guidet rundvisning og en orientering af lærerne omkring netop dine muligheder for at opleve og bidrage til fællesskabet.

Kom og hør om skitur, vores linjeture eller vores mere end 20 valgfag.

Men meld dig til før pladserne er væk.

Læs mere her

Facebook

Youtube

Instagram