Ledige stillinger

Ringe Fri- og Efterskole søger forretningsfører og skolesekretær.

Til vores kombinerede skole søger vi en forretningsfører og en skolesekretær i tilsammen halvanden fuldtidsstilling. Det betyder, at der er mulighed for deltidsansættelse, hvilket igen giver mulighed for forskellige arbejdsfordelinger stillingerne imellem. De to nyansatte kommer til indgå i et nyt administrativt team, og som ansøger vil man dermed kunne få indflydelse på arbejdsfordelingen og ansættelsesgraden. Vi søger to personer, der både har erfaring og samtidig lyst til at opsøge ny viden og udforske arbejdsområdet.

Vi søger en forretningsfører, der bl.a.:

  • har en økonomisk grunduddannelse (revisor, HD eller lignende).
  • har regnskabserfaring.
  • kan tage ansvar for drift og styring af skolens økonomi med reference til skolens forstander.

Vi søger en sekretær, der bl. a.:

  • kan løse mangfoldige opgaver og trives i en afvekslende hverdag.
  • der kan være kommunikativt knudepunkt på skolen.
  • der har kendskab til eller kan sætte sig ind i lovgivningen for de frie skoler.
  • har stærke IT-kompetencer og ønsker at ajourføre sig løbende inden for feltet.

Ringe Fri- og Efterskole er en Grundtvig/Koldsk skole med 55 medarbejdere. Vi oplever selv, at vi har et godt arbejdsmiljø, der er præget af imødekommenhed og en uformel omgangstone. På en skole med aktivitet døgnet rundt kommer man tæt på hinanden på alle planer, hvilket man som ansøger skal betragte, som en fordel og have lyst til.

Ansættelse er pr. 1. oktober 2018 eller hurtigst muligt derefter. Løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikation.

Ansøgning sendes senest den 21. september til forstander Thomas Danielsen på forstander(at)rfe.dk. Der afholdes samtaler løbende. Henvendelse angående stillingen til forstander Thomas Danielsen telefon 22 58 48 98 eller friskoleleder Morten Budde telefon 29 65 49 80.

RFE har eksisteret siden 1875 og har i dag ca. 140 efterskoleelever og 200 friskolelever. Skolen har et rigtig godt elevoptag og en særdeles stærk økonomi. Vores skole er fuldt udbygget med fine og velholdte faciliteter. Vi ligger attraktivt og centralt placeret i Ringe by.Ny elev? Ring og få en rundvisning.

Overvejer du et udviklende år på Ringe Efterskole, så kom forbi og få en guidet rundvisning og en orientering af lærerne omkring netop dine muligheder for at opleve og bidrage til fællesskabet.

Kom og hør om skitur, vores linjeture eller vores mere end 20 valgfag.

Men meld dig til før pladserne er væk.

Læs mere her

Facebook

Youtube

Instagram