Ledige stillinger

Vi har PT - 2 ledige stillinger

Ringe Efterskole søger to årsvikarer til dækning af barselsorlov. Der er som udgangspunkt dansk, tysk og engelsk i begge stillinger.

ANSØGNINGSFRIST: 28. APRIL 2022.

Har du lyst til at afprøve, hvordan et arbejdsfællesskab fungerer på en efterskole? – Så er muligheden her. Vi kan tilbyde et positivt lærringsmiljø og et tæt og godt kollegialt samarbejde omkring det at bedrive god efterskole.


Stillingerne indeholder undervisning i tysk, dansk og engelsk på FP10 niveau. Derudover indeholder stillingerne almindeligt efterskoletilsyn som aftentilsyn og weekendtilsyn, deltagelse i lejrture og anderledes dage samt kontaktlærer-funktion.

Stillingerne er med tiltrædelse 1. august 2022 og med en ansættelsesgrad på 100 procent. Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.Ansøgningen sendes til job(at)rfe.dk senest den 28. april 2022. Samtalerne vil finde sted løbende og senest i uge 18. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til forstander Thomas Danielsen på 22 58 48 98 og viceforstander Bente Mousten på 20 71 44 19


Ny elev? Ring og få en rundvisning.

Overvejer du et udviklende år på Ringe Efterskole, så kom forbi og få en guidet rundvisning og en orientering af lærerne omkring netop dine muligheder for at opleve og bidrage til fællesskabet.

Kom og hør om skitur, vores linjeture eller vores mere end 20 valgfag.

Men meld dig til før pladserne er væk.

Læs mere her

Facebook

Youtube

Instagram