Ledige stillinger


Ringe Efterskole søger en lærer til en fast stilling med musik og dansk/matematik fra 1. august 2020.

ANSØGNINGSFRIST: 15. JUNI 2020

Skal du være med til at sætte kursen på musiklinjen på Ringe Efterskole, og er du et dedikeret efterskolemenneske, der gerne vil arbejde med unge mennesker i et positivt læringsmiljø, så kan vi være din nye arbejdsplads?

Vi søger en musiklærer, som kan indgå i skolens eksisterende team af dygtige musiklærere og bl.a. være en del af at videreudvikle skolens musiklinje. Vi foretrækker ansøgere med læreruddannelse eller tilsvarende.

Vi ønsker, at vores kommende musiklærer har erfaring med sammenspil og vokalarbejde, og at vedkommende har et bredt genrekendskab inden for den rytmiske musik. Vi ønsker en lærer, der har lyst til at arbejde med og udfordre elever på mange forskellige niveauer, og som har kompetencer til også at flytte de dygtige elever.

Vi har flotte musikfaciliteter med et veludstyret musikhus, der indeholder 3 musiklokaler og et lydstudie.

Vi forventer, at den kommende musiklærer kan spille til morgensang.

Vi kan til gengæld tilbyde et positivt læringsmiljø og et tæt og godt kollegialt samarbejde omkring det at bedrive god efterskole.


Ud over musik indeholder stillingen dansk eller matematik 10. klasse. Derudover indeholder stillingen kontaktlærerfunktion, almindeligt efterskoletilsyn som aftentilsyn og weekendtilsyn samt deltagelse i lejrture og anderledes dage.


Stillingen er med tiltrædelse 1. august 2020 og som udgangspunkt med en ansættelsesgrad på 100 procent.
Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.


Ansøgningen sendes til job(at)rfe.dk senest den 15. juni 2020, og samtalerne vil finde sted løbende og senest i uge 23. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til forstander Thomas Danielsen på 22 58 48 98 og viceforstander Bente Mousten på 20 71 44 19
Ny elev? Ring og få en rundvisning.

Overvejer du et udviklende år på Ringe Efterskole, så kom forbi og få en guidet rundvisning og en orientering af lærerne omkring netop dine muligheder for at opleve og bidrage til fællesskabet.

Kom og hør om skitur, vores linjeture eller vores mere end 20 valgfag.

Men meld dig til før pladserne er væk.

Læs mere her

Facebook

Youtube

Instagram